O MENI

Dragi bralke in bralci.

Hvaležna sem vam za vaš čas. Upam, da boste v zameno zanj v mojih blogih našli delček tistega, po čemer hrepenite. Morda malce utehe, širine, drugačnosti, oddiha, vznemirjenja, radosti, ganjenosti … ali pa le prijetno »druženje« z mano … To bi mi bilo v največje veselje! Svoje večere rada posvečam pisanju in kaj lepšega bi si lahko želela, kot da se vas moje besede dotaknejo na kakršen koli pozitiven način.

image7_1    tutti_fruti    IMG_5783_pop   me_in_loyiangalani

Leta 2007 sem diplomirala na Fakulteti za družbene vede. Novinarka sem, a sem krenila po drugi poti, zaposlila sem se kot vodja trženja v družinskem podjetju. Ljubezen do pisanja, ki noče usahniti, pa piše vzporedno zgodbo. Uživam v raziskovanju družboslovnih področij (socioloških, komunikoloških, kulturoloških in psiholoških). Še bolj ljubim potovanja, nove izzive, spoznavanje tujih kultur, učenje … Da, učenje, kakršno koli, tisto, ki me priklene za knjige, ali tisto bolj vseživljenjsko, ki ga črpam iz neverjetne raznolikosti človeštva, narave, vesolja.

Večji del otroštva sem preživela na kotalkah. Do 18. leta sem trenirala umetnostno kotalkanje, ki mi je ob podpori čudovitih staršev omogočilo številna potovanja po Evropi in svetu. S trdim delom in predanostjo sem sedemkrat postala državna prvakinja. Kasneje sem se ukvarjala tudi s show skupinskim plesom. Danes si med drugim urnik zapolnjujem z obiskovanjem Iyengar joge. Vadbe so moj most čez vsakodnevne izzive in stresne situacije, joga kot način življenja pa je moje vodilo k osebnostni rasti.

Če se moram opisati, bi rekla, da sem borka. Ne predam se zlahka. Iščem rešitve v še tako zapletenih situacijah. Ko padem, se poberem in odprem za nove poti. In ne prenesem brezdelja. Iščem najrazličnejše motive, ki mi vlivajo voljo in moč za dejanja, za spremembe. Znam biti realistična. Znam pa tudi sanjati … Pridružite se mi na poti raziskovanja življenja!

MOJA PISANJA:

Zakaj se upiramo tistemu, kar je drugačno? Preberite.si (10. januar 2017)

Kako prepoznati šepet duše? Svetloba.si (12. maj 2017)

Ko se skala s prsi odvali … Svetloba.si (07. junij 2017)

Ko se telo v bolečini izgubi, prisluhni, kaj ti govori! Svetloba.si (06. julij 2017)

Poišči sočutje v sebi in zbudi “ranljivo” moč Svetloba.si (24. julij 2017)

Čez Kenijo k jogi: kako biti v korist svoji duši in človeštvu? Svetloba.si (04. september 2017)

Ko javnost pogleda stran, neumnosti prihajajo na plan Preberite.si (25. maj 2017)

Elektronske cigarete – da ali ne? Preberite.si (26. februar 2017)

14-04-2017-1